Tandlægeskræk er til at overvinde

Hos Tandlægerne i Viby er vi specialister i at hjælpe vores patienter med at overvinde tandlægeskræk, som kan være en stor hæmsko for optimal tandhygiejne. Vi hjælper folk i Viby, Solrød, Køge og Roskilde med at få det bedre med at gå til tandlæge, således at de kan opretholde deres tandsæt til fulde. 

Er du blandt de mange, der har så stor angst for tandlæger, at det ligefrem afholder dig helt fra at gå til tandlæge, har vi nogle konkrete råd, du kan benytte dig af for at slippe af med din tandlægeskræk. Lidelsen kaldes odontofobi og er egentlig dækkende for, at man ikke er bange for selve tandlægen, men undersøgelsen og instrumenterne. Hos Tandlægerne i Viby kan vi hjælpe dig af med din skræk.

Sådan arbejder vi med tandlægeskræk

Tandlægeskræk er ganske udbredt, hvorfor vi gør meget ud af at hjælpe de mange mennesker, som har brug for konkrete værktøjer til at turde gå til tandlæge. Når vi arbejder med en patient, der er decideret angst for at besøge os, indleder vi med at etablere et tillidsforhold, da det i den grad beror på tillid, når angsten vækker frygt i patienten. Vi aftaler på forhånd nogle klare regler for, hvorledes vi bærer os ad, når vi eksempelvis udfører et tandeftersyn. 

Vi aftaler stoptegn, hvis vedkommende bliver urolig. Vi tager os god tid til at forklare, og generelt forsøger vi at facilitere så rolige, komfortable og tryghedsskabende rammer som overhovedet muligt. Vores fælles mål er, at patienten skal overvinde den tandlægeskræk, der har afholdt vedkommende fra at gå til tandlæge.

Det kræver, at du selv rækker ud efter hjælp

Hele forudsætningen for at kunne lykkes med at overvinde din tandlægeskræk er, at du selv rækker ud efter hjælp. Du skal nå til erkendelse af, at det er noget, du har brug for professionel hjælp til. Du skal ønske at modtage hjælp, og den pågældende tandlæge skal være indstillet på at hjælpe dig. Hos Tandlægerne i Viby arbejder vi meget med forskellige metodikker, der kan afhjælpe tandlægeskræk, hvorfor vi er det ideelle sted, hvis du lider af skræk for at gå til tandlæge. Det kan blive dyrt aldrig at få tjekket dine tænder, så lad os om at hjælpe dig.

Kontakt os for at bestille en tid til en indledende samtale, så vi kan se på, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Ring på telefon 46 19 36 13

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Ring på

Kontakt os

Adresse

Tofthøjvej 9, 4130 Viby Sjælland