Tandkødsbetændelse... er til at slippe af med

Hos Tandlægerne i Viby har vi stor erfaring og succes med at hjælpe vores patienter til at slippe af med tandkødsbetændelse, paradentose eller såkaldt parodontitis. Vi hjælper navnligt patienter i Solrød, Køge, Viby og Roskilde, som har problemer med betændelse i tandkødet og har brug for en kyndig specialist. Når tænderne ikke får den pleje, de har behov for hver dag, kan det resultere i tandkødsbetændelse, som ganske rigtigt er betændelse i tandkødet. Parodontitis opstår, når tandkødsbetændelse spreder sig til dybereliggende væv, og har du urene tænder, kan der opstå paradentose, som nedbryder knoglen omkring tænderne. Tænderne sidder ikke fast i tandkødet, men i knoglerne, hvorfor disse skal beskyttes med sundt tandkød. Det er til at slippe af med ved effektiv tandpleje, hvilket vi kan hjælpe dig med.

Lad os om at behandle din paradentose

Har du fået paradentose eller begyndende paradentose eller parodontitis, er der heldigvis noget at gøre ved det. Vi har eksperter i vores klinik, der kan tage sig godt af dig, så du kan få oprettet de skader, der er sket eller er ved at ske. Tandkødsbetændelse er det indledende stadie, hvilket er til at slippe af med relativt hurtigt. Det kræver dog andre mere effektive midler at blive paradentose helt kvit. Har du blødende tandkød, er det typisk et tegn på paradentose, hvorfor du omgående bør søge tandlæge. Reagerer du ikke i tide, nedbrydes de knogler, der holder dine tænder fast. Vi har en kompetent tandplejer i vores klinik, som kan foretage opfølgende paradentosebehandling og rens, således at dine tænder bliver sunde og raske igen.

Gør noget ved din tandkødsbetændelse, før det er for sent

Har du formodning om, at du meget vel kan have en begyndende tandkødsbetændelse, parodontitis eller paradentose? Tøv ikke, men gør noget ved det med det samme. Bestil en tid i vores klinik og få tilset dine tænder af en professionel tandlæge, der har mange års erfaring med behandling af paradentose. Er det blot en betændelse, er det godt at gøre noget, før det udvikler sig og bliver værre. Vi hjælper gerne til med at bevare god tand- og mundhygiejne, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 46 19 36 13 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

Ring på

Kontakt os

Adresse

Tofthøjvej 9, 4130 Viby Sjælland