Børnetandpleje

Vi modtager børn bosat i Roskilde S. dvs. børn bosat i følgende skoledistrikter: Dåstrup, Peder Syv og Gadstrup. Derudover kan vi modtage børn bosiddende i Solrød Kommune samt alle unge på 16 år og 17 år.

Børn går med et interval fastsat af bopælskommunen, men vi arbejder med behovsorienteret børnetandpleje, hvilket betyder, at intervallet kan reguleres såfremt det skønnes nødvendigt. Ved undersøgelse af barnet gennemgås tandsættet, tandkød, mund, slimhinder og tandstilling. Såfremt det vurderes nødvendigt med bøjlebehandling, vil vi henvise til bøjletandlægen i bopælskommunen. Det betyder at tandregulering foregår uafhængigt af os og ikke her på klinikken.

For at dit barn kan være tilknyttet denne klinik, skal det godkendes af Tandplejens Administration i bopælskommunen. De kan kontaktes på telefonnummer 46317100 (Roskilde Kommune) eller 56182000 (Solrød Kommune). Når vi har fået tilkendegivelse fra administrationen om at barnet er tilknyttet os, tager vi kontakt til forældrene for at aftale en tid til eftersyn.

Unge på 16 og 17 år kan frit vælge en privatpraktiserende tandlæge efter eget valg og uden det kræve egenbetaling. Dog skal dette være meddelt tandplejens administration i bopælskommunen.​

Ring på

Kontakt os

Adresse

Tofthøjvej 9, 4130 Viby Sjælland